Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Ευρωπαϊκό Στόχο Νεολαίας Νο. 9: «ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο.

 Καλώς ήρθατε στην ηλεκτρονική έρευνα του Διαλόγου για τη Νεολαία της ΕΕ! Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτός ο γύρος διαβουλεύσεων επικεντρώνεται στους χώρους των νέων και στη συμμετοχή των νέων. Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα τις απόψεις των νέων σχετικά με τον Ευρωπαϊκό Στόχο Νεολαίας Νο. 9: «ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», σας προσκαλούμε να συμπληρώσετε αυτό το ερωτηματολόγιο. Το ερωτηματολόγιο δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 8 λεπτά.

Το ερωτηματολόγιο διεξάγεται στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης του 8ου κύκλου του Διαλόγου Νεολαίας της ΕΕ, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Διευθύνουσας Ομάδας του Διαλόγου Νεολαίας της ΕΕ, των οποίων τα μέλη είναι εκπρόσωποι από συμβούλια νεολαίας, υπουργεία νεολαίας, το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όλες οι απαντήσεις είναι ανώνυμες. Οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν για την ενημέρωση των αποτελεσμάτων του 8ου κύκλου του Διαλόγου για τη Νεολαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή απορίες, επικοινωνήστε με το EAC-YOUTH@ec.europa.eu.

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EU-YOUTH-DIALOGUE-8TH-CYCLE?fbclid=IwAR14Wgvx_0h-_A2tCA-f_M4bclfayH3wPfmiAYlSeF_XHJ7ycqR6CVa0XYA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου