Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Φόρουμ Βιώσιμης Καινοτομίας 2020 παρουσιάζει το πρόγραμμα « Νεολαία Ατζέντα»

  

 

Η COP26 έχει καθυστερήσει.
Η περιβαλλοντική διπλωματία καθυστερεί.
Δεν μπορούμε να αναβάλουμε την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το κλίμα.
Πρέπει να διατηρηθεί η ορμή της δράσης για το κλίμα.

Το 2020 προοριζόταν να οδηγήσει σε μια δεκαετία δράσης στον αγώνα μας ενάντια στην κλιματική κρίση. Οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις ήταν έτοιμες να αυξήσουν τη φιλοδοξία τους, αλλά αντίθετα πολεμούν μια κρίση διαφοράς - την παγκόσμια πανδημία.

Καθώς οι οικονομίες αρχίζουν να ανοικοδομούνται, οι τομείς ανοίγουν ξανά και η κοινωνία επιστρέφει τις αποφάσεις που λαμβάνουν σήμερα οι κυβερνήσεις και οι επιχειρήσεις και οι βιομηχανίες που υποστηρίζουμε θα αποφασίσουν το μέλλον που θα δημιουργήσουμε.

Επισκόπηση συμβάντος

Κατά την τελευταία δεκαετία, το Φόρουμ για την Αειφόρο Καινοτομία χρησιμοποιήθηκε ως πλατφόρμα από τα Ηνωμένα Έθνη, τους Αρχηγούς Κρατών, τους Υπουργούς Κυβέρνησης, τους Εμπειρογνώμονες του Κλίματος και τους Αρχηγούς Στελεχών, για την επικοινωνία της ηγεσίας, την αύξηση της φιλοδοξίας και τη δημιουργία ισχυρότερων σχέσεων μεταξύ του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Η κλιματική δράση έχει επιμεληθεί ένα διεξοδικά ερευνημένο και επικυρωμένο πρόγραμμα που ευθυγραμμίζεται με τις βασικές τάσεις και προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον συλλογικό μας αγώνα κατά της αλλαγής του κλίματος. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει τη δράση για το κλίμα ενόψει της COP26 το 2021.

Ειδική λειτουργία την 3η ημέρα | Η ατζέντα της νεολαίας

Τι απαιτούν οι νέοι από τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση σχετικά με την κλιματική αλλαγή και πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να υποστηρίξουν την κλιματική εκπαίδευση στα σχολεία;

Το  Φόρουμ Βιώσιμης Καινοτομίας 2020  παρουσιάζει  το πρόγραμμα « Νεολαία Ατζέντα»  σε συνεργασία με το  Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης  και την  Ημέρα της Γης  την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου που πραγματοποιείται ζωντανά στο Διαδίκτυο από τις 10:00 π.μ. - 12:35 μ.μ. CET. Το Πρόγραμμα Νεολαίας υποστηρίζει την  εκστρατεία Race To Zero

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου | Ζωντανά στο Διαδίκτυο από τις 10:00 π.μ.
https://events.climateaction.org/sustainable-innovation-forum/ 

Ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε μαζί μας γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου