Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Call for Applications! Regional Consultation on Youth, Peace and Security

Φωτογραφία του χρήστη United Nations Youth.
Call for Applications! Regional Consultation on Youth, Peace and Security in Latin America and the Caribbean will take place in Colón, Panamá, from 28 May to the 1st of June 2017. Organized by Organization of American States (OAS)United Nations Development Programme - UNDPUNESCO,UNFPAUNHCR, the UN Refugee AgencyUN PeacebuildingUN Volunteers and UN Women.
The event aims to gather the voices and experiences of youth involved in peacebuilding on issues of peace and se...
Δείτε περισσότερα
Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων! Περιφερειακή διαβούλευση σχετικά με τη νεολαία, την Ειρήνη και την ασφάλεια στη Λατινική Αμερική και την καραϊβική θα λάβει χώρα στο κολόν, panamá, από 28 Μαΐου έως την 1 η Ιουνίου του 2017. Από το Organization of American States (OAS)United Nations Development Programme-Undp , UNESCOUNFPAUNHCR, the UN Refugee AgencyUN PeacebuildingUN Volunteers και UN Women.
Η εκδήλωση έχει ως στόχο να συγκεντρώσει τις φωνές και τις εμπειρίες των νέων που συμμετέχουν στην οικοδόμηση της ειρήνης για τα θέματα της ειρήνης και ασφάλειας στη Λατινική Αμερική και την καραϊβική, και να συμβάλει στην πρόοδο μελέτη σύμφωνα με την εντολή που συστάθηκε με την απόφαση σαηε 2250. Αυτό το ψήφισμα, που εγκρίθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2015 από το συμβούλιο ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, είναι πρωτοποριακή στην αναγνώριση του το θετικό ρόλο οι νέοι άνθρωποι μπορούν και παίζουν στην πρόληψη συγκρούσεων, την πρόληψη της βίας, και την προώθηση και την εδραίωση της ειρήνης.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις βασικές απαιτήσεις για να συμμετάσχουν σε αυτή την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, η τεκμηρίωση που πρέπει να παρέχονται, τα κριτήρια για την αξιολόγηση των αιτήσεων και η σύνδεση με το έντυπο εγγραφής είναι διαθέσιμα εδώ: http://bit.ly/2nDATpW
Αυτή η πληροφορία είναι επίσης διαθέσιμη στα ισπανικά εδώ: http://bit.ly/2mTqWpw
Προθεσμία: 7 Απριλίου 2017.
Αν έχετε απορίες, οδηγήστε τους στο: Consultalac2250@Gmail.Com
#Acton2250 #youth4peace #un4youth #youth2030


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου